Türkiye’nin ilk online Bilişim Akademisi açıldı

0

Bilişim şirketi AcerPro tarafından kurulan Bilişim Akademisi, Yıldız Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi’nin de işbirliği ile başta yazılım olmak üzere, bilişimin pek çok alanında bireysel ve kurumlara özel eğitim programları düzenleyecek.

Bilişim Akademisi’nin amacının ülkemizde bilişim sektörünün gereksinim duyduğu nitelikli profesyonel sayısının artırılması olduğunu ifade eden AcerPro Yönetim Kurulu Başkanı ve Bilişim Akademisi Başkanı Fatih Acer, “Bilişim Akademisi, aynı zamanda ‘uzaktan eğitim’ metoduyla da daha geniş kitlelere eş zamanlı eğitim programlarını ulaştırmayı hedeflemektedir” dedi.

Bilişim Akademisi’nin uzaktan eğitim metodu ile eğitim olanakları sunduğunu söyleyen Acer, “Uzaktan eğitim metoduyla katılımcılar evlerinden, işyerlerinden, yazlığından ve hatta internet bağlantısı olan her hangi bir yerden, Bilişim Akademisi tarafından düzenlenecek eğitimlere interaktif bir şekilde katılabilecekler” diye konuştu. Bilişim eğitimlerinde en büyük sorunun pratik olduğunu söyleyen Acer, Bilişim Akademisinde en çok önem verilen konunun pratikle uygulamalı eğitim olduğunu altını çizdi.

Bilişim Akademisi Başkanı Fatih Acer, faaliyete başlayan akademinin hem bireylerin hem de kurumların talep ve eğitim ihtiyaçları dikkate alınarak “Bireysel Eğitimler”, “Kurumsal Eğitimler”, “Dış Kaynak Sağlama”, “Yazılım Projeleri ” olmak üzere bir çok bilişim hizmetlerini bir arada sunabildiklerini sözlerine ekledi.

 

HÜRRİYET 28.06.2015

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here