Ekin Technology’den 4K’nın 5 Katı Çözünürlüklü Kamera!

0

Yüzde 100 Yerli Sermayeli Teknoloji Şirketi Ekin Technology, Ülkemizin İlk Özel Şehir Güvenliği İçin Geliştirilen Süper Yüksek Çözünürlüklü Yerli Kamerasını Üretti. Türk Mühendislerin Tasarım Dehası Olan Ve Piyasadaki 4K Kameraların 5 Katına Ulaşan Çözünürlükteki Kamera, İnsanları Da Yüzlerinden Tanıyabiliyor.

 

Dünyanın İlk Akıllı Devriyesi ‘Ekin Patrol’ü Üreterek Ülkemizin Teknoloji Alanındaki Başarısını Global Düzeyde Duyuran Ekin Technology, Odaklandığı Alanda Bir İlk’e Daha İmza Attı. Şu An 4K Çözünürlük Sağlayan Kameralar Kullanılırken Ekin Technology, Mühendisleri Varolanın 5 Katı Çözünürlüğe Ulaşan İlk Yerli Kamerayı Üretti.

Yeni Ürünün, Görüntü Kalitesinin Hayati Önem Taşıdığı Şehir İzleme Ve Yüz Tanıma Alanında Kullanımı İle Güvenliğe Katkı Sağlamayı Hedefleyen Ekin Technology, Türkiye’nin En Çok Şehir İzleme Yapan Firması Olma Özelliğini De Taşıyor.

Yerli Kamera Üretiminin Ülkemizin Teknoloji Alanındaki Gelişiminde Önemli Bir Kilometre Taşı Olduğunu İfade Eden Ekin Technology Yönetim Kurulu Başkanı Akif Ekin, En Yüksek Çözünürlüklü Yerli Kamerayı Üretmenin Gururunu Yaşadıklarını Belirtti.

Akif Ekin: “Yerli Teknolojilerin Geliştirmesi, Ülkemizin Teknolojiyi İthal Etmek Yerine İhraç Eder Hale Gelmesi, Ekonomik Büyümeye Katkısı Açısından Büyük Önem Taşıyor. Ekin, 5x4k Kamera Ülkemizin İlk Yerli En Yüksek Çözünürlüklü Kamerası. Ultra HD’nin 5 Katına Çıkan Çözünürlüğü İle Özellikle Akıllı Şehir Projelerimizde Kullanılarak Görüntülerden Alınan Verimi De Beşe Katlayacak. Yaşadığımız Şehirde Ve Her Gün İçine Girdiğimiz Trafikte Daha Güvenli Olmamızı Sağlayacak. Ülkemizin Yetiştirdiği Mühendisler İle En Yüksek Çözünürlüklü İlk Yerli Kamerayı Üretmekten, Ülke Ekonomimizin Gelişimine Katkı Sağlayacak Bir Girişime İmza Atmaktan Mutluluk Duyuyoruz.” Dedi.

 

Şehir İzleme Sistemlerinde Kullanılacak

2014’te Türkiye’nin En Çok Bilişim İhracatı Yapan Yüzde 100 Yerli Sermayeli Özel Şirketi Ekin Technology’nin Geliştirdiği 5x4k Düzeyinde Görüntü Çözünürlüğüne Sahip Kameralar Özellikle Güvenliğe Odaklı Konularda önemli Katkılar Sunacak. Şehir İzleme Ve Yüz Tanıma Sistemlerinde Görüntülerin Kaliteleri Yapılacak Analiz Ve Tespitlerde Belirleyici Öneme Sahip. Bu Alanlarda Kullanılacak En Yüksek Çözünürlüklü Kameralar Güvenliği Daha Üst Düzeyde Sağlayarak Tespitte Kolaylık Sağlayacak.

http://www.ekin.com/

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here