Vodafone 2. Dijital Dönüşüm Zirvesi’ni düzenliyor

0

Türkiye’nin Dijital Dönüşümü’ne liderlik etmeyi amaçlayan Vodafone, bir kez daha birey ve kurumları dijitalleşmenin dönüştürücü gücüyle tanıştıracak. Vodafone Türkiye tarafından ikincisi düzenlenecek Dijital Dönüşüm Zirvesi, 15 Mart Salı günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

“Dijital Dönüşümün parçası ol” temasıyla düzenlenecek zirve, bu yıl da dijitalleşmenin lider isimlerini Türkiye’de buluşturacak. Açılışını Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt’ün yapacağı zirveye Vodafone Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı Serpil Timuray, WPP Kurucu ve CEO’su Sir Martin Sorrell ile Udacity CEO’su, Google Eski Başkan Yardımcısı ve Google X Kurucusu Sebastian Thrun da katılacak.

13 uzman konuşmacı, 11 farklı oturum

Yerli ve yabancı 13 uzmanın konuşmacı olarak katılacağı, 4 bini aşkın davetlinin ve yaklaşık 40 bin online izleyicinin takip etmesinin beklendiği Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi, bir kez daha birey ve kurumları dijitalleşmenin dönüştürücü gücüyle tanıştıracak. Zirve kapsamında düzenlenecek 11 farklı oturumda iş dünyası, reklam, pazarlama, gazetecilik, müzik, finans, sağlık, şehircilik, otomotiv, eğitim ve spor gibi alanlarda dijitalleşmenin hayatı nasıl değiştirdiği anlatılarak Dijital Dönüşümü gerçekleştirecek olanların birey ve kurumlar olduğunun altı çizilecek.

Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi’ne katılacak konuşmacılar arasında, 30’dan fazla dilde 1,5 milyon kopya satan Undercover Economist kitabının yazarı Tim Harford; kredi skorunu Büyük Veri ile analiz eden ZestFinance’in kurucusu Douglas Merrill; dijital tıp uzmanı, Singularity Üniversitesi Kürsü Başkanı Daniel Kraft; dijital şehirler üzerine kitap çalışmaları bulunan, The Creative City Index Kurucusu Charles Landry; 62 ülkede 7-17 arası gençlere kod yazmayı öğreten CoderDojo Vakfı’nın global CEO’su Mary Moloney; dijital pazarlama alanındaki başarılarıyla tanınan, Enplug CEO’su Nanxi Liu ve sporda dijital uygulamalar konusunda uzman olan INSEAD Teknoloji Profesörü Nils Rudi gibi dünyaca ünlü isimler bulunuyor.

Financial Times gazetesinin köşe yazarı ve ödüllü BBC sunucusu olarak da tanınan ve Sydney Opera House’dan Oxford Üniversitesi’ne uzanan bir yaşam öyküsüne sahip Tim Harford, zirvenin “Yarını Tasarlayın” bölümünde yapacağı “Dijitalleşme ve Yaratıcılık” başlıklı oturumda dijitalleşmenin yaratıcı örneklerini sunacak. Google’ın eski CIO’su olarak şirketin dünyanın en inovatif şirketler arasında yer almasında önemli katkılarda bulunan Douglas Merrill de aynı bölümde “Finans Big Data ile Buluşuyor” başlıklı oturumda büyük verinin finans dünyasını nasıl değiştireceğini anlatacak. “Yarını Tasarlayın” bölümü Dreamforce tarafından hazırlanan En İyi 10 Kadın Konuşmacı arasında yer alan ve bunun gibi pek çok ödülün sahibi CoderDojo Vakfı’nın Global CEO’su ve dünya çapındaki operasyonlarından sorumlu olan Mary Moloney’nin “Herkese Eğitim Herkese Dijitalleşme” başlıklı oturumuyla sona erecek. Sonrasında başlayacak “Fark Yaratın” bölümünde, Stanford ve Harvard’da eğitim almış bir bilim adamı-hekim, mucit, girişimci ve yenilikçi olarak da tanınan Dr. Daniel Kraft dijitalleşmeyle sağlıkta nelerin değiştiğini anlatacak. Mobilize.org’un Ulusal Liderlik Ödülüne layık görülen ve Forbes tarafından 2015 yılının En Etkileyici 12 Genç Girişimcileri arasında yer alan Enplug CEO’su Nanx Liu da aynı bölümde pazarlamanın yeni kurallarını anlatacak. Teknoloji ve Operasyon Yönetimi Profesörü, Abu Dhabi Ticaret Bankası Uluslararası İşletme Profesörü Nils Rudi’nin “Futbolda Dijital Devrim” başlıklı oturumuyla zirve sona erecek.

Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi için geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bir mobil uygulama hazırlandı. App Store ve Google Play mağazalarından ücretsiz indirilebilen Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi Ready News mobil uygulamasıyla program akışını ve oturumları akıllı telefonlardan takip etmek mümkün olacak. Zirve ayrıca, etkinlik hakkında her türlü bilginin yer aldığı www.dijitaldonusumzirvesi.com adresinden canlı olarak izlenebilecek.

 

http://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/DijitalDonusumZirvesi.php

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here