Vestel’e ‘En İyi Tasarım Markası’ ödülü

0

Vestel, bu yıl 13’üncü kez düzenlenen ve geleceğin ürünlerinin ödüllendirildiği dünyanın en prestijli yarışması Plus X Awards’tan ‘2015-2016 Best Design Brand ödülüyle döndü.

VestelAlmanya’nın Bonn kentinde düzenlenen ve inovatif teknolojilerin ödüllendirildiği Plus X Awards’ta ‘2015-2016 Best Design Brand’ ödülüne layık görüldü. Şirket, tasarım kriteriyle en fazla ödül kazanan firmalara verilen “En İyi Tasarım Markası” ödülünü “Home Entertainment Video” kategorisinde kazandı.

Vestel 2015-2016 döneminde 6 ayrı kategoride toplam 18 ödül kazanırken Vestel SefaTürk Kahve Makinesi de “Yılın Ürünü“ ve “Yılın En iyi Türk Kahvesi Makinesi” ödüllerine layık görüldü.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan kazandıkları ödüllerle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, teknoloji ve tasarımın ayrılmaz iki unsur olduğunu belirterek, “Vestel olarak ürettiğimiz teknolojilerde kıstasımız, kullanım kolaylığı getiren son teknoloji ürünler üretmek ve bu ürünleri zengin tasarım anlayışıyla buluşturmak. Bu anlamda gözden kaçırmadığımız en önemli ayrıntı, trendleri takip ederek tüm dünyadaki tüketicilerimizin hayatını kolaylaştıracak ürünler geliştirmek. 

 

HÜRRİYET  24.06.2016

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here