Arçelik’in Ar-Ge merkezine ödül

0

Arçelik A.Ş., Ankara’da bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi’nde en büyük ödül olan ‘Türkiye’nin En Başarılı Ar-Ge Merkezi’ ödülüne layık görüldü.

 

Ar-Ge projelerinin sonunda ortaya çıkan yeni teknoloji ve çıktıların kamuoyu ile paylaşılması, Ar-Ge merkezlerinin sorunlarının tartışılması ve başarılı Ar-Ge merkezlerine ödül verilmesi amacıyla hayata geçirilen Ar-Ge Merkezleri Performans Endeksi 2015 yılı sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre Arçelik A.Ş. en büyük ödül olan ‘Türkiye’nin En Başarılı Ar-Ge Merkezi’ ödülünün yanı sıra, sektörel kategoride yapılan değerlendirme sonucunda da “Dayanıklı Tüketim Sektöründe En Başarılı Ar-Ge Merkezi” ödülüne layık görüldü.

Ankara Congresium’da gerçekleşen Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi’nin ödül töreni ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Arçelik A.Ş. adına ödülleri Arçelik A.Ş. Üretim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’den aldı.

 

HÜRRİYET  28.09.2016

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here