Türk girişiminden dünya çapında başarı

0

Volt, İstanbul trafiğine çözüm bulmak için yola çıkan bir yolculuk paylaşım uygulaması. Gerçek zamanlı olarak aynı yöne giden yolcu ve sürücüleri bir araya getiren bu uygulama Türk start-up olarak bir ilki gerçekleştirdi ve Audi, BMW ve Daimler’in şirketi HERE ile bir iş birliğine imza attı. Bu sayede bugün dünyanın en büyük adım adım yönlendirme yapan navigasyon sistemlerinden biri olan HERE artık Türkiye‘de.

 

VoltHERE ile yaptığı iş birliği sonucunda kullanıcılara yolculuk rotası çiziyor ve adım adım yönlendirme ile İstanbul trafiğinde yolculuk çok daha kolay ve konforlu hale getiriliyor.

İstanbul’un trafik sorununu çözmek için aynı yöne giden sürücü ve yolcuları bir araya getiren uygulama, bugüne kadar Türkiye‘nin önde gelen yatırımcılarından olan Çiçeksepeti.com’un Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aydın, Aslanoba Capital Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aslanoba, Pronet Güvenlik Sistemleri Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu BaşkanıAlp Saul, Melek Yatırımcı ve Fongogo.com Kurucu Ortağı Ali Çebi’den yatırım desteği aldı.

 

 

HÜRRİYET  20.10.2016

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here