Yazılım ve Teknoloji Zirvesi 2016 – IEEE ÇUKUROVA Öğrenci Kulübü

0

IEEE ÇUKUROVA Öğrenci Kulübü’nün iki yıldır büyük bir başarı ile düzenlediği Yazılım ve Teknoloji Zirvesi, 8-9 Aralık 2016 tarihlerinde Mithat Özsan Amfisi’nde düzenleniyor. Toplamda 12 oturumluk bir organizasyon olacak olan Yazılım ve Teknoloji Zirvesi’16, tüm Çukurova Üniversitesi ve diğer üniversite öğrencilerine hitap eden halka açık ücretsiz bir etkinliktir.

 

Yazılım ve bilişim sektöründe öncü firma ve kamu kuruluşlarını, girişimcileri ve tanınmış isimleri öğrencilerle bir araya getirecek olan bu organizasyon, öğrencilerin giderek daha da büyüyen yazılım ve teknoloji sektörleri hakkında bilgi edinmelerini, yazılım ve teknoloji ile ilgili teknik çalışma ve araştırma çalıştırmaları için zemin oluşturmasını sağlayarak öğrencilerde kariyer bilincinin gelişmesine katkı sağlayacaktır.

 

Yazılım ve Teknoloji Zirvesi’16 kapsamında, firma temsilcileri ve sektörün önemli isimleri tarafından verilecek olan seminerlerde, yazılım dünyasında önemli yerlere sahip programlama dilleri, mobil uygulama, oyun programcılığı, sosyal medya, sanal pazarlama, girişimcilik, bilişim güvenliği gibi pek çok sektör hakkında bilgi edinme şansı bulacaklardır.

 

Bu çalıştaylar ile konuşmacılar ve katılımcılar arasında bilgi ve fikir alışverişi gerçekleşmesi amaçlanmaktadır. Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleşecek ve odak noktasında öğrencilerin yer aldığı etkinlikte, öğrenciler fuayealanını aktif olarak kullanarak katılımcı firmalarla birebir görüşme ve kafalarındaki sorulara cevap bulma şansı yakalayacaklardır. Ayrıca katılımcılar, seminer ve workshoparalarında fuaye alanına kurulan çeşitli platformlarla eğlenme ve dinlenme şansı bulacaklardır.

Etkinlik programına ve detaylı bilgilere http://bit.ly/YazilimveTeknolojiZirvesi16 adresinden ulaşabilirsiniz.

 

www.cuieee.org

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here