Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü, teknoloji zirvesi düzenliyor

0

IBM ve Yapı Kredi sponsorluğundaki etkinlikte, teknoloji dünyasından üst düzey yöneticiler ve uzmanlar ile teknoloji severler buluşuyor. Etkinlikte; konuşmalar, paneller, hackathon ve eğitimler olacak.

 

Boğaziçi Üniversitesi’nde bilişim alanında faaliyet gösteren tek kulüp olan Bilişim Kulübü yani Compec2010’dan beri teknoloji dünyasından yöneticiler ve uzmanlar ile teknoloji severleri buluşturuyor. Bu sene 8.si düzenlenecek olan TechSummit adlı etkinliğin ana sponsorları ise IBM ve Yapı Kredi olacak. Ayrıca; MicrosoftHopiKoçSistemPeak Gamesİş Bankası ve daha birçok teknoloji devinin katkılarıyla paneller, seminerler, eğitimler (workshop) ve şirket gezileri düzenlenecek.

24, 25 ve 26 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek bu 3 günlük etkinliğin ilk 2 gününde yapay zeka, VR, 3 boyutlu yazıcı, big data, siber güvenlik, startup girişimciliği gibi çeşitli güncel teknoloji konularında seminerler, konuşmalar ve paneller olacak. Ayrıca etkinliğin ilk gününde Sahibinden, Getir, Yemek Sepeti, Peak Games gibi şirketlere gezi düzenlenecek. Son gün ise; deep learning, penetration testing gibi konularda eğitimler (workshop) gerçekleştirilecek. Microsoft ortaklığıyla da; görüntü tanıma/işleme, yazı işleme, makine öğrenmesi, arama önerisi, konuşma tanıma, konuşmayı yazıya çevirme, çeviri yapma gibi çok sayıda alanda kullanılan Microsoft Cognitive Services API eğitimi verilecek.

Ayrıca, sadece TechSummit katılımcılarına özel olarak, etkinlik kapsamında IBM ortaklığıyla bir hackathon da düzenlenecek.

TechSummit ‘17 hakkında daha fazla bilgi için:

 

http://bountechsummit.com

 

Hackathon katılım için :

 

 https://www.biletino.com/event/eventdetail/3160

 

Katılımın herkese açık ve TechSummit katılımcılarına etkinlik sonunda isimli katılım belgesi verilecektir.

DONANIM HABER 06.02.2017

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here