Google Akıllı Şapka’yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor

0

Google tarafından patenti alınan Akıllı Şapka, GoPro tarzı bir aparat ile kullanılıyor. Ürünün acil durumlarda hayat kurtarabileceği ön görülürken, estetik yoksunluğundan dolayı sevilmeyeceği belirtiliyor

 

Google tarafından tasarlanan “Akıllı Şapka” Google Glass’tan sonra gelen en son teknoloji ürünü olarak lanse ediliyor.
Google tarafından üretilen giyilebilir teknolojilere katılan “Akıllı Şapka” GoPro tarzında bir donanıma sahip. Kafaya takılan bir aparat ile kullanılabilen Google Akıllı Şapka, gördüğünüz her şeyi kaydetme özelliğiyle ilgi çekiyor. 

Google, kullanıcılarına patentini aldığı bu ürünüyle fotoğraflar, videolar çekip sosyal medya platformlarına yüklemelerini sağlayacak. Ayrıca kamera, kullanıcılara yine sosyal medya platformları üzerinden canlı yayın imkanı da vermiş olacak. Mikrofon ile ses kaydı da yapabilen Google Akıllı Şapka, acil görsel ve konum paylaşımınında da bulunarak acil durumlarda hayat kurtarabilecek. 

Estetik açıdan oldukça vasat olan Google Akıllı Şapka’nın pek rağbet görmeyeceği bekleniyor. Google Glass gibi bir sonu olması ön görülen Google Akıllı Şapka’nın ne zaman çıkacağı, fiyatı hakkında bir bilgi verilmiyor.

 

HABER TÜRK 05.03.2017

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here