Telefon numaralarına e-mail atma programı Mailcell 120 ayrı ülkeden indirildi

0

Kısa sürede 120 ayrı ülkeden indirilerek büyük teknoloji şirketlerinin ilgisini çekmeyi başaran Mailcell, ciddi teklifler almaya başladı.

İki Türk genci ve Simonco Holdings girişimi sonucu ortaya çıkan Mailcell, telefon numaralarına e-mail atma özelliği sunmasıyla öne çıkıyor. Üstelik e-mail atılabilmesi için her iki kullanıcının da uygulamayı telefonuna yüklemiş olması yeterli. Hâlihazırda rehberinizde uygulamayı kullanan kişiler otomatik olarak listeleniyor. Ayrıca uygulama üzerinden mail atmak için de karşınızdaki kişinin rehberinizde kayıtlı olması gerekmiyor. Sadece karşınızdaki kişinin telefon numarasını bilmeniz yeterli. 

Birçok anlık mesajlaşma uygulamasında, uygulama içerisinden mesaj atmak için kişinin rehberinize kayıtlı olması gerekirken, Mailcell bu zorunluluğu tamamen ortadan kaldırmış durumda. Bu özelliği sayesinde telefon numarasını bildiğiniz herhangi bir kişiye e-mail atabiliyorsunuz. Üstelik bunun için kendilerinin e-mail adresini bilmenize bile gerek kalmıyor. Kısa sürede 120 ayrı ülkeden indirilerek büyük teknoloji şirketlerinin ilgisini çekmeyi başaran Mailcell, ciddi teklifler almaya başladı. Teklif detaylarını henüz paylaşmayı uygun bulmadıklarını açıklayan kurucu ortaklar Yılmaz Türker, Kamil Volkan Gündüz, Mahmoud Yaqub ve Salam Amin hedeflerinin; Türkiye’nin dünyaya armağan ettiği ve milyonlarca profesyonelin resmi yazışmalarda kullanabilecekleri bir uygulama ortaya koymak olduğunu dile getiriyorlar.

DÜNYA 26.03.2017

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here