Üniversitelerin Patentleri Ar-Ge Merkezleri İle Buluşuyor!

0

ÜSİMP Ulusal Patent Fuarı, 6-7 Kasım 2017 tarihlerinde, İstanbul’da Harbiye Askeri Müzesi’nde “Üniversite Patentleri Ar-Ge Merkezleri ile Buluşuyor” teması ile yapılacaktır. Teknoloji Transfer Ofislerinin ve Sanayi Ar-Ge merkezlerinin patentleri /ürünleri ve Ar-Ge / İnovasyon çalışmalarının sergileneceği fuara 24 Teknoloji Transfer Ofisi ve 4 Ar-Ge Merkezi katılım yapacak olup yaklaşık 135 buluş sergilenecektir.

Teknoloji Transfer Ofisleri’nin (TTO) teknoloji portföylerini, sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtım süreçlerinde destek olmak, sinerji ortamı yaratmak ve üniversite ile yatırımcıların tek bir noktada buluşmasını sağlamak amacıyla, Ege Üniversitesi EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi, Fırat Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Hacettepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, İstanbul Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, İNOVİTA Yaşam Bilimleri ve Teknolojileri İstanbul İşbirliği Platformu, İstanbul Teknik Üniversitesi İTÜNOVA Teknoloji Transfer Ofisi, İstanbul Şehir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Sabancı Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle ‘Üniversitelerin Patentleri Sanayi ile Buluşuyor’ konulu bir fuar düzenleniyor.

Üniversitelerde üretilen teknolojilere dayanarak, patent başvurusu yapılmış veya tescil alınmış patentlerin sergileneceği ve potansiyel yerli/yabancı girişimcilere ve sanayicilerle tanıtılacağı bir etkinlik olarak araştırmacıları patentin önemine ve patent başvurusuna teşvik ederken, sanayicilere de yeni yatırım olanakları sunması amaçlanıyor.

Kimler Katılmalı?

  • Yeni teknoloji arayışındaki firmalar
    ● Girişimciler, Yerli teknoloji arayan yatırımcılar
    ● Teknoloji transfer ofisi yöneticileri ve uzmanları
    ● Ar-Ge yöneticileri ve uzmanları, Üniversitelerin yöneticileri
    ● Üniversite araştırmacıları ve öğrencileri
    ● Teknopark yöneticileri ve uzmanları
    ● Kuluçka merkezi yöneticileri ve uzmanları
    ● Patent vekilleri ve uzmanları ve yeni teknolojiler peşinde koşan herkes…

Fuarda 24 Teknoloji Transfer Ofisi ve 4 Ar-Ge Merkezi katılım yapacak olup yaklaşık 135 patent sergilenecektir. Patentleri incelemek için http://usimppatentfuari.org.tr/ikili-gorusmeler-b2b/ adresini ve katılımcıları görebilmek için http://usimppatentfuari.org.tr/tumkatilimcilar/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca B2B (ikili) görüşmeler için de http://usimppatentfuari.org.tr/kayit/ adresinden kayıt olarak randevu talebinizi iletebilirsiniz.

Fuarı ziyaret etmek, oturumları dinlemek ücretsiz olup yeni teknolojiler peşinde koşan herkes fuara katılabilir

Ayrıntılı bilgi için: http://usimppatentfuari.org.tr/

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here