Hamdi Ulukaya Girişimi (HUG) 3. Dönem başvuruları açıldı!

0

Hamdi Ulukaya Girişimi (HUG) 3. Dönem başvuruları açıldı!

Her yıl Girişimci Adayları ve Startupları New York’ta ağırlayan HUG, yeni dönemde de Türkiye’nin dört bir yanından şirket kurma hayali olan girişimci adayları ve dünyaya açılmayı planlayan startupları arıyor.

Programla ilgili linkte paylaştığımız afişi ilgilenebilecek kişiler ile paylaşarak bize destek verirseniz çok seviniriz. Ayrıca programı sosyal medya kanallarınızda duyurmak isterseniz yine aynı linkte bulunan sosyal medya görsellerini ve aşağıdaki örnek metnini kullanabilirsiniz.

ulukayagirişimi 3. Dönem başvuruları açıldı! Size uygun programı seçin, NYUniversity ve Chobani New York merkezlerinde Girişimci Adayı ve Startuplar için özel olarak hazırlanan programlarla hayallerinize bir adım daha yaklaşın! Detaylı bilgi ve başvuru için www.ulukayagirisimi.com

Program katılımcıları bir sene boyunca New York ve Türkiye’de aldıkları uygulamalı eğitim ve mentor desteğinin yanı sıra birçok uluslararası şirket ve kuluçka merkezini ziyaret ederek Türkiye ve Amerika’daki girişimcilik ekosistemini yakından tanıma fırsatı buluyor. Ulaşım, konaklama ve yaşam gideri gibi tüm giderlerin HUG tarafından karşılanacağı programda, Girişimci Adayı Destek Programı katılımcılarına aylık 500 TL burs verilecek.

Yeni dönem Girişimci Adayı ve Startup Destek Programları için son başvuru tarihi 10 Aralık 2018. Başvuru ve detaylı bilgi için: www.ulukayagirisimi.com

Hamdi Ulukaya Girişimi ve hayallerine inanan gençlere destek verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Hamdi Ulukaya Girişimi Ekibi

Girişimci Adayı Destek Programı
Bir girişim fikri ve şirket kurma hayaliniz varsa Girişimci Adayı Destek Programı’na başvurabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 10 Aralık 2018

Startup Destek Programı
Bir şirketiniz ve dünyaya açılma hayaliniz varsa Startup Destek Programı’na başvurabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 10 Aralık 2018

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here