14. İletişim ve Bilişim Teknolojileri Günleri Öğrencileri Bekliyor

0

Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen İletişim ve Bilişim Teknolojileri Günleri’nin başvuruları başladı.

İletişim, bilişim, yazılım, savunma sanayii, elektronik ve telekomünikasyon alanları ile gelişen dünyanın en güncel teknolojik gelişmelerini mercek altına alan İLTEK günleri, bu yıl 19-21 Mart 2019 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Elektrik Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Etkinlikte havacılık ve uzay teknolojileri, yapay zekâ, dijital gelecek, nükleer teknoloji, nanoteknoloji, nesnelerin interneti (IoT) ve siber güvenlik gibi güncel konularda uzman konuşmacıların katılacağı paneller düzenlenecek, bu alanlarda başarılı çalışmalar gerçekleştiren kurumlar ve şirketler açacakları stantlarda projelerini ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşabilecek.

Etkinliğin son gününde “Havacılık ve Uzay Teknolojileri Fuarı” düzenlenecek. Fuarda havacılık ve uzay alanında başarılı çalışmalar gerçekleştiren kurumlar ve şirketler projelerini, çalışmalarını ve tecrübelerini katılımcılara bire bir aktarabilecek. Son oturumda ise Onur Konuğu olarak Türk Yıldızları yer alacak.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğin kayıt sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here