İTÜ Robot Olimpiyatları İTÜRO 2019 Başlıyor

0

11-13 Nisan tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek İstanbul Teknik Üniversitesi Robot Olimpiyatları İTÜRO 2019’un başvuruları başladı.

İTÜ Kontrol ve Otomasyon Kulübü tarafından düzenlenen İTÜRO 2019’da farklı yarışmalar, seminerler, konferanslar, paneller, eğitimler, atölye çalışmaları, söyleşiler ve sergiler düzenlenecek. Robot yarışmaları “Senaryo: Lojistik”, “Çizgi Futbol”, “Labirent”, “Drone”, “Trafik”, “İnşaat”, “Merdiven Çıkan”, “Sumo”, ”Renk Seçen”, “Çizgi İzleyen Minikler” ve “Serbest” olmak üzere on bir farklı kategoride gerçekleştirilecek.

Bu yıl on üçüncüsü düzenlenecek İTÜRO 2019’a lise ve üniversite öğrencileri yarışmacı veya izleyici olarak katılabilecek. Robot teknolojilerine ilgi duyan ve bu alanda çalışan öğrenciler, akademisyenler ve endüstri temsilcileri İTÜRO 2019’da düzenlenecek etkinlikler aracılığıyla bir araya gelecek.

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve robot yarışmalarına başvurmak için ituro.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

http://bilimgenc.tubitak.gov.tr

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here