Turkcell YaaniMail Servisi Kullanıma Sunuldu

0

Turkcell’in dijital servislerinden olan Yaani arama motorunun mail servisi YaaniMail hizmete girdi Bip, Yaani, Lifebox, Dergilik, Tv+ gibi birçok servisi ile gündeme gelen Turkcell, dikkat çekici servislerine bir yenisini daha ekledi. YaaniMail servisi ile Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalacak mottosunu devam ettiren Turkcell YaaniMail servisi ile geniş kapsamlı mail çalışmalarına başlayacağının sinyalini de verdi.

Turkcell’in dijital servislerinden olan Yaani arama motorunun mail servisi YaaniMail hizmete girdi

Bip, Yaani, Lifebox, Dergilik, Tv+ gibi birçok servisi ile gündeme gelen Turkcell, dikkat çekici servislerine bir yenisini daha ekledi.

Turkcell YaaniMail Servisi Kullanıma Sunuldu

YaaniMail servisi ile Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalacak mottosunu devam ettiren Turkcell YaaniMail servisi ile geniş kapsamlı mail çalışmalarına başlayacağının sinyalini de verdi.

Ataç Tansuğ’un gerçekleştirdiği özel bilgilendirme toplantısıyla birlikte aktif hale gelen YaaniMail web üzerinden, Google Play Store ve Apple App Store üzerinden indirilerek kullanılabiliyor.

Yaklaşık 400 kişinin arka planda Turkcell teknoloji servislerinin en iyi halini kullanıcılara sunmak için gayret ettiğini Yüksek Teknoloji olarak bizzat gözlemlerken. Bu servislerin yurt dışına ihraç edildiğini öğrenmemiz de bizi ayrıca mutlu etti.

Turkcell YaaniMail Servisi Kullanıma Sunuldu

Basit bir kullanıcı arayüzünün bizleri karşıladığı YaaniMail ile ilerleyen günlerde Lifebox entegrasyonu da gerçekleştirilecek.

Turkcell YaaniMail Servisi Kullanıma Sunuldu

HABERLER 24.12.2019

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here